Skip to content

Neem contact op met Zandink


Heb je nog vragen over bijvoorbeeld een bepaald type zand, grond of grind of het gebruik hiervan? Kijk dan bij de veel gestelde vragen, wellicht staat jouw vraag er tussen! Zo niet? Neem gerust contact met ons op middels de chatfunctie op deze website of telefonisch via 033 246 57 10.

Locaties


Baarn

Eemweg 80
3755 LD Eemnes

Route

Nijkerk

Galvanistraat 31
3861 NJ Nijkerk

Route

Harderwijk

Daltonstraat 33
3846 BX Harderwijk

Route

Stel je vraag via ons contactformulier

  Direct bellen

  033 246 57 10

  Direct mailen

  info@zandink-zand.nl

  Veelgestelde vragen

  Als je vóór 12:00 uur besteld, kunnen wij de volgende werkdag nog komen leveren.

  Producten kunnen afgehaald worden op onze vestiging in Baarn, Nijkerk of Harderwijk. Bij het vertonen van de bestelbevestiging laden wij de aanhanger. Neem altijd een afdekzeil mee: het is wettelijk verplicht om een lading af te dekken.

  Je kunt jouw bestelling afhalen in het tijdsvenster welke je bij jouw bestelling doorgeeft. Onze vestigingen zijn voor het afhalen op werkdagen geopend van 07:00 tot 16:00 uur. Zie onderstaand de tijdvakken om af te halen:

  • Ochtend: 07:00 uur t/m 09:00 uur;
  • Ochtend: 09:30 uur t/m 12:30 uur;
  • Middag: 13:00 uur t/m 16:00 uur.

  Met één kuub zand (1 m³) kun je ongeveer 12 kruiwagens vullen. Met onze calculator kun je eenvoudig de benodigde hoeveelheid uitrekenen.

  Heb je toch nog vragen of persoonlijk advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

  Je hoeft niet aanwezig te zijn als het zand geleverd wordt. Bij het bestellen kun je in het opmerkingenveld de gewenste locatie aangeven waar de bestelling geleverd mag worden. Deze locatie moet wel aan de eisen voldoen. Houd er rekening mee dat de autokraan maximaal 3,5 meter kan reiken vanaf de openbare weg. Ook vragen we om telefonisch bereikbaar te zijn, op deze manier kan de chauffeur altijd contact opnemen als hij vragen heeft over de locatie.

  Los zand op grind komen wij met grote vrachtauto’s brengen. De vrachtauto kiept het product los op een plek naar keuze. Houd er rekening mee dat de auto’s groot en zwaar zijn, er is veel ruimte nodig om de lading ergens te kiepen. Heb je een brede oprit van circa 6 meter en staan er geen geparkeerde auto’s in de weg, dan kunnen wij het zand op de oprit kiepen. Bij een smallere oprit is dit niet altijd mogelijk. Neem in dit geval contact met ons op. Ook kun je contact met ons opnemen wanneer je twijfelt of onze vrachtauto’s het product op de gewenste plek kunnen kiepen.

  Bigbags bezorgen wij met een autokraan vrachtauto, deze grote vrachtauto heeft veel ruimte nodig om te sturen. Een bigbag kan zo’n 3,5 meter naast de vrachtauto geplaatst worden. Kan de vrachtauto naast de schutting of heg parkeren? Dan kan de bigbag over de schutting of heg worden gehesen. Houd wel rekening met bomen en/of lantaarnpalen in de buurt. Twijfel je of onze autokraan vrachtauto’s op de gewenste plek kunnen lossen? Neem dan contact met ons op.

  Wij hebben bij elk product zo goed als mogelijk de toepassingsmogelijkheden omschreven. Is het nog niet duidelijk welk soort je nodig hebt? Voor persoonlijk advies kun je natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen!

  Zand bestellen bij Zandink

  Welkom bij Zandink Zandservice, een slagvaardig familiebedrijf dat actief is in het verkopen en transporteren van vele soorten primaire en secundaire bouwstoffen. Wij zijn een jarenlange partner voor gebruikers uit zowel de publieke als private sector.
  We staan voor de hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, bijvoorbeeld met onze eigen baggerschepen, kunnen wij de kwaliteit garanderen. We verzorgen regionaal vanuit meerdere locaties en loswallen de verkoop, opslag en het transport van onze producten.

  Onze ervaren collega’s staan graag voor je klaar om je te helpen bij de keuze uit ons assortiment, neem dan ook gerust contact met ons op!

  Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

  Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

  Geen producten in de winkelwagen.

  Zand bestellen