Skip to content

Speelzand Soest

Ga je binnenkort een zandbak maken of heb je voor een ander project speelzand in Soest nodig? Bij Zandink Zandservice helpen we je hier graag bij! Wij verkopen speelzand in de door jouw gewenste hoeveelheid. Je kan eenvoudig het zand bestellen door enkele stappen te doorlopen. Onze aangegeven prijzen zijn allemaal inclusief btw. We leveren het speelzand bij je thuis, maar je hebt ook de mogelijkheid om het zelf op te halen bij één van onze vestigingen. Wij helpen je graag!

Bezorgen we in jouw regio?

Speelzand - metselzand

Speelzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 40,00 / m³
metselzand - speelzand

Speelzand

Los gestort

Vanaf:

€ 40,00 / m³

Speelzand bestellen bij Zandservice in Soest

Speelzand nodig in Soest voor het maken van een zandbak of een ander project? Dat is makkelijk te regelen bij Zandink Zandservice! Door enkele stappen te doorlopen is het mogelijk om zand te bestellen. Het zand is te bestellen in jouw gewenste hoeveelheid. Weet je niet hoeveel speelzand je nodig hebt? Bereken het eenvoudig en snel via onze calculator. We kunnen het zand los gestort of in big bags leveren in Soest.

Wat is speelzand?

Speelzand voldoet aan hoge eisen en is daarmee erg schoon zand. Het bevat weinig bestanddelen waarvan handen en kleren vies kunnen worden. Ook is het licht plakkerig, waardoor het de mogelijkheid geeft om er vormen en bouwwerken mee te maken.

Ben je op zoek naar ander type zand voor jouw project? Naast speelzand leveren wij ook de volgende zandsoorten:

 • Ophoogzand: zand dat gebruikt wordt voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en straatwerk
 • Drainzand: een grove, natuurlijke zandsoort die hoge waterdoorlatende eigenschappen heeft
 • Tuinaarde: zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je speelzand kopen in Soest? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom? Bij Zandink staan we voor hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in het verkopen en transporteren van vele soorten bouwstoffen. Daarnaast zijn alle prijzen van het zand all-in. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Vandaag besteld morgen in huis?

Morgen al speelzand nodig in Soest? Dat kan! Als je vandaag vóór 12:00 uur jouw bestelling plaatst, dan komen we het de volgende werkdag leveren. Wij leveren dit los gestort of in bigbags. Wil je het liever zelf halen? Dat kan natuurlijk ook! Kom gerust langs bij één van onze vestigingen en laadt je eigen aanhangwagen in. Eén ding is zeker: met het ophoogzand van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen