Skip to content

Drainzand Utrecht

Wil je binnenkort zand bestellen in Utrecht voor een goede drainage? Bij Zandink Zandservice staan we klaar om je te helpen! We bieden drainzand aan in de hoeveelheid die jij nodig hebt. Het bestellen van zand gaat eenvoudig via onze webshop, waarbij de prijzen inclusief btw weergegeven zijn. Bekijk via de postcode check of we het zand bij jou thuis bezorgen. Is dat niet het geval dan kan je het ook ophalen bij een van onze vestigingen. We helpen je graag!

Bezorgen we in jouw regio?

drainzand big bag bestellen

Drainzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 40,00 / m³
Drainzand los bestellen

Drainzand

Los gestort

Vanaf:

€ 40,00 / m³

Drainzand bestellen bij Zandservice in Utrecht

Drainzand is een natuurlijke zandsoort die grofkorrelig is, daardoor blijft het zand los en is er een open structuur. Om die reden ontstaat er een hoge doorlaatbaarheid, waardoor er makkelijk water doorheen kan.

Ben je op zoek naar ander type zand voor jouw project? Naast drainzand leveren wij ook de volgende zandsoorten:

 • Ophoogzand: zand dat gebruikt wordt voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en straatwerk
 • Tuinaarde: zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin.
 • Speelzand: schoon zand, waardoor het ideaal zand is om kinderen mee te laten spelen.

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je drainzand bestellen in Utrecht? Zandservice staat voor je klaar! Waarom zou je voor ons kiezen? Bij Zandink waarborgen we de hoogste kwaliteit van onze zand- en grondsoorten. Doordat we een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we consistentie en kwaliteit garanderen. Met jarenlange ervaring in de verkoop en transport van diverse bouwmaterialen, ben je bij ons in goede handen. Bovendien zijn al onze prijzen voor drainzand all-inclusive. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Vandaag besteld, morgen geleverd in Utrecht!

Morgen al drainzand nodig in Utrecht? Dat kan! Als je vandaag vóór 12:00 uur jouw bestelling plaatst, dan komen we het de volgende werkdag leveren. Wij leveren dit los gestort of in bigbags. Wil je het liever zelf halen? Dat kan natuurlijk ook! Kom gerust langs bij één van onze vestigingen en laadt je eigen aanhangwagen in. Eén ding is zeker: met drainzand van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen