Skip to content

Ophoogzand Dronten

Ga je binnenkort je tuin, oprit of straat ophogen in Dronten? Dan is ophoogzand het zand dat je nodig hebt. Bij Zandink Zandservice kan je eenvoudig zand bestellen! Wij leveren ophoogzand in de hoeveelheid die je nodig hebt, met gemakkelijke bestelstappen en duidelijke prijzen inclusief btw. Of je nu kiest voor thuisbezorging of zelf ophalen bij een van onze onderstaande locaties, wij helpen graag bij jouw project.

Bezorgen we in jouw regio?

ophoogzand

Ophoogzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 25,00 / m³
Ophoogzand

Ophoogzand

Los gestort

Vanaf:

€ 25,00 / m³

Ophoogzand nodig in Dronten? Bestel bij Zandservice

Heb je ophoogzand nodig in Dronten om je tuin of straat te verhogen? Dat regel je gemakkelijk bij Zandink Zandservice! Je kunt eenvoudig ophoogzand bestellen door enkele stappen te volgen. Het is verkrijgbaar in de gewenste hoeveelheid. Ben je niet zeker van de benodigde hoeveelheid ophoogzand? Bereken het snel en gemakkelijk met behulp van onze calculator.

Morgen al ophoogzand nodig in Dronten? Dat kan! Als je vandaag vóór 12:00 uur je bestelling plaatst, dan komen we het zand de volgende werkdag leveren. Wij leveren dit losgestort of in bigbags. Heb je de voorkeur om het zand zelf op te halen? Dat is natuurlijk mogelijk! Kom gerust langs bij een van onze vestigingen en laad je eigen aanhangwagen in. Eén ding is zeker: met het ophoogzand van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Wat is ophoogzand en waarvoor kan je het gebruiken?

Ophoogzand is uitstekend geschikt voor toepassingen zoals opvullen, aanvullen en ophogen. Dankzij de fijne korrelstructuur is het zand stabiel en goed te verdichten. Het heeft een verminderde waterdoorlatendheid en wordt daarom frequent ingezet voor doeleinden waar minder strenge eisen aan het zand worden gesteld.

Ben je op zoek naar ander type zand voor jouw project? Naast ophoogzand beschikken wij over een groot assortiment aan zand, grind, grond en granulaat voor jouw klus. Hieronder een greep uit onze zandsoorten:

 • Drainzand: een grove, natuurlijke zandsoort die hoge waterdoorlatende eigenschappen heeft.
 • Tuinaarde: zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin.
 • Speelzand: schoon zand, waardoor het ideaal zand is om kinderen mee te laten spelen.

Wil je ander zand bestellen? Bekijk hier het volledige zand assortiment

De voordelen van Zandservice

Wil je ophoogzand kopen in Dronten? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom zou je voor ons kiezen? Bij Zandink waarborgen we de hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Dankzij het feit dat we een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we deze kwaliteit garanderen. Met jarenlange ervaring in de verkoop en het transport van diverse bouwmaterialen, zijn we een betrouwbare partner. Bovendien zijn al onze prijzen voor ophoogzand all-inclusive. Dit betekent dat er geen verborgen kosten zijn, zodat je als klant precies weet waar je aan toe bent.

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen