Skip to content

Ophoogzand Harderwijk

Heeft jouw tuin of oprit verhoging nodig, omdat de bestrating verzakt is of heb je voor een ander project ophoogzand in Harderwijk nodig? Bij Zandink Zandservice regel je dit eenvoudig! Wij verkopen ophoogzand per kuub in de hoeveelheid dat je wil. Je kan eenvoudig zand bestellen door enkele stappen te doorlopen. Onze aangegeven prijzen zijn allemaal inclusief btw.

Na jouw bestelling bezorgen we het zand zo snel mogelijk bij jouw thuis. Bij ons betekent vóór 12:00 uur besteld, morgen geleverd! Wij helpen graag bij jouw klus!

Bezorgen we in jouw regio?

ophoogzand

Ophoogzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 25,00 / m³
Ophoogzand

Ophoogzand

Los gestort

Vanaf:

€ 25,00 / m³

Ophoogzand bestellen bij Zandservice in Harderwijk

Ophoogzand nodig in Harderwijk voor het ophogen van jouw tuin of straat? Dat is makkelijk te regelen bij Zandink Zandservice! Door enkele stappen te doorlopen is het mogelijk om ophoogzand te bestellen. Het ophoogzand is los of in big bags te bestellen in de hoeveelheid dat jij wil hebben.. Weet je niet hoeveel ophoogzand je nodig hebt? Bereken het eenvoudig en snel via onze calculator.

Heb je morgen al ophoogzand nodig in Harderwijk? Dat is geen probleem! Bestel vandaag vóór 12:00 uur, dan komen we het de volgende werkdag leveren. Wij leveren dit los gestort of in big bags. Eén ding is zeker: met het ophoogzand van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Wat is ophoogzand?

Ophoogzand is ideaal voor toepassingen als opvullen, aanvullen en ophogen. Het is door de fijne korrelstructuur stabiel en goed te verdichten. Het laat minder goed water door en wordt daarom vaak gebruikt voor doeleinden waarbij weinig eisen aan het zand worden gesteld.

Ben je op zoek naar ander type zand voor jouw project? Naast ophoogzand leveren wij ook de volgende zandsoorten:

 • Drainzand: een grove, natuurlijke zandsoort die hoge waterdoorlatende eigenschappen heeft
 • Tuinaarde: zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin
 • Speelzand: schoon zand, waardoor het ideaal zand is om kinderen mee te laten spelen

Dit zijn niet de enige zandsoorten die wij leveren. Wij bieden nog talloze zand- en grindsoorten aan. Bekijk hier welke zandsoorten wij aanbieden.

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je ophoogzand kopen in Harderwijk? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom? Bij Zandink staan we voor hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in het verkopen en transporteren van vele soorten bouwstoffen. Daarnaast zijn alle prijzen van het ophoogzand all-in. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Veelgestelde vragen

Als je vóór 12:00 uur bestelt kunnen wij de volgende werkdag nog het zand komen leveren in Harderwijk.

Ophoogzand bij Zandink Zandservice kost €25,- per m³ zand inclusief 21% btw. We bieden het los of in big bags aan. In onze vrachtwagens kunnen wij 25m³ los zand tegelijkertijd vervoeren, daarom zijn de bezorgkosten €121,- per 25m³ van dezelfde soort.

In een bigbag past 1m³ zand. Per m³ ophoogzand betaal je €25,- waarbij er €12,10 extra per bigbag gerekend wordt. Kies je voor een bigbag, dan betaal je in totaal €37,10 per m³ inclusief 21% btw . In onze vrachtwagens kunnen wij 12 bigbags tegelijkertijd vervoeren, daarom zijn de bezorgkosten €121,- per 12 bigbags.

Ophoogzand kan je gebruiken onder bestrating ter ophoging van bijvoorbeeld een oprit. Voor het invegen van bestrating is brekerzand meer geschikt omdat dit type zand een hoekige eigenschap heeft waardoor het goed vast gaat zitten tussen de voegen van het straatwerk. Het spoelt niet zomaar weg waardoor het een geheel blijft.

Ophoogzand wordt gebruikt voor het ophogen en egaliseren van grondoppervlakken, zoals bij de aanleg van wegen, opritten en terrassen, of om lage delen in een tuin of bouwplaats op te vullen.

Ophoogzand is een type zand dat weinig water doorlaat. De fijne korrelstructuur zorgt voor stabiliteit en het vermogen om goed te verdichten. Dit betekent dat het zand nauwelijks verschuift en water minder goed doorlaat. Het met ophoogzand gevulde of verhoogde oppervlak zal daardoor stevig en stabiel zijn.

Vulzand los gestort - ophoogzand - Zand bestellen

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen