Skip to content

Speelzand Almere

Heb je plannen om binnenkort een zandbak te bouwen of heb je speelzand nodig voor een ander project in Almere? Bij Zandink Zandservice ben je aan het juiste adres! We bieden speelzand aan in jouw gewenste hoeveelheid. Speelzand bestellen is eenvoudig via onze online winkel. Onze prijzen zijn inclusief btw en bezorgkosten aan huis. Als je liever zelf het speelzand ophaalt, is dat ook mogelijk bij een van onze locaties. We staan klaar om je te helpen om van jouw project een succes te maken!

Bezorgen we in jouw regio?

Speelzand - metselzand

Speelzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 40,00 / m³
metselzand - speelzand

Speelzand

Los gestort

Vanaf:

€ 40,00 / m³

Zandbak zand bestellen bij Zandservice in Almere

Heb je Speelzand in Almere nodig? Dat is gemakkelijk te regelen bij Zandink Zandservice! Volg de eenvoudige stappen om speelzand te bestellen in jouw gewenste hoeveelheid. Indien je niet zeker bent van de benodigde hoeveelheid, bereken je dat snel via onze calculator. Handig om te weten is dat een kuub zand (1 m3) gelijk staat aan 12 volle kruiwagens.

Heb je morgen al speelzand nodig in Almere? Dat kan! Als je vandaag vóór 12:00 uur bestelt, bezorgen we het de volgende werkdag, zowel los gestort als in bigbags. Als je het liever zelf wilt ophalen, ben je natuurlijk welkom bij een van onze vestigingen om je eigen aanhangwagen te laden. Eén ding is zeker: met het speelzand van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Wat is speelzand?

Speelzand voldoet aan strenge normen en is zeer zuiver zand. Het bevat minimale bestanddelen die handen en kleding kunnen bevuilen. Bovendien heeft het een lichte kleverigheid, waardoor het de mogelijkheid biedt om vormen en bouwwerken mee te creëren. Het is kortom ideaal zand voor kinderen om mee te spelen.

Ben je op zoek naar andere zandsoorten voor jouw project? Naast speelzand beschikken wij over een groot assortiment aan zand, grind, grond en granulaat voor jouw klus. Hieronder een greep uit onze grondsoorten:

 • Drainzand: een grove, natuurlijke zandsoort die hoge waterdoorlatende eigenschappen heeft
 • Ophoogzand: zand dat gebruikt wordt voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en straatwerk
 • Tuinaarde: zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin

Wil je andere grondsoorten bestellen? Bekijk het volledige assortiment hier

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je speelzand kopen in Almere? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom? Bij Zandink staan we voor hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in het verkopen en transporteren van vele soorten bouwstoffen. Daarnaast zijn alle prijzen van het speelzand all-in. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen