Skip to content

Speelzand Barneveld

Heb je plannen om binnenkort een zandbak te bouwen of heb je speelzand nodig voor een ander project in Barneveld? Bij Zandink Zandservice ben je aan het juiste adres! We bieden speelzand aan in jouw gewenste hoeveelheid. Speelzand bestellen is eenvoudig via onze online winkel. Onze prijzen zijn inclusief btw en bezorgkosten aan huis.

Wij leveren het speelzand zo snel mogelijk bij jou thuis. Dit duurt doorgaans één dag, want bij ons geldt: vóór 12:00 uur bestelt, is morgen in huis!

Bezorgen we in jouw regio?

Speelzand - metselzand

Speelzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 40,00 / m³
metselzand - speelzand

Speelzand

Los gestort

Vanaf:

€ 40,00 / m³

Speelzand bestellen bij Zandservice in Barneveld

Speelzand nodig in Barneveld voor het maken van een zandbak of een ander project? Dat is makkelijk te regelen bij Zandink Zandservice! Door enkele stappen te doorlopen is het mogelijk om speelzand te bestellen. Het zand is te bestellen in jouw gewenste hoeveelheid. Weet je niet hoeveel speelzand je nodig hebt? Bereken het eenvoudig en snel via onze calculator. We kunnen het zand los gestort of in big bags leveren in Barneveld. Handig om te weten is dat een kuub zand (1 m3) gelijk staat aan 12 volle kruiwagens.

Heb je morgen al speelzand nodig in Barneveld? Dat kan! Als je vandaag vóór 12:00 uur bestelt, bezorgen we het de volgende werkdag, zowel los gestort als in bigbags. Met drainzand van Zandink Zandservice ben je verzekerd van een succesvol project!

Wat is speelzand?

Speelzand voldoet aan strenge normen en is zeer zuiver zand. Het bevat minimale bestanddelen die handen en kleding kunnen bevuilen. Bovendien heeft het een lichte kleverigheid, waardoor het de mogelijkheid biedt om vormen en bouwwerken mee te creëren. Het is kortom ideaal zand voor kinderen om mee te spelen.

Ben je op zoek naar andere zandsoorten voor jouw project? Naast speelzand beschikken wij over een groot assortiment aan zand, grind, grond en granulaat voor jouw klus. Hieronder een greep uit onze grondsoorten:

 • Ophoogzand: zand dat gebruikt wordt voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en straatwerk
 • Drainzand: een grove, natuurlijke zandsoort die hoge waterdoorlatende eigenschappen heeft
 • Tuinaarde: zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin

Dit is enkel een greep uit ons assortiment. We bieden nog veel meer zand, grond en grindsoorten aan. Wil je andere grondsoorten bestellen? Bekijk het volledige assortiment hier.

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je speelzand kopen in Barneveld? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom? Bij Zandink staan we voor hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in het verkopen en transporteren van vele soorten bouwstoffen. Daarnaast zijn alle prijzen van het speelzand all-in. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen