Skip to content

Speelzand Ermelo

Heb je plannen om binnenkort een zandbak te bouwen of heb je speelzand nodig voor een ander project in Ermelo? Bij Zandink Zandservice ben je aan het juiste adres! We bieden speelzand aan in jouw gewenste hoeveelheid. Zand bestellen is eenvoudig via onze online winkel. Onze prijzen zijn inclusief btw en bezorgkosten aan huis. Als je liever zelf het zand ophaalt, is dat ook mogelijk bij een van onze locaties. We staan klaar om je te helpen om van jouw project een succes te maken!

Bezorgen we in jouw regio?

Speelzand - metselzand

Speelzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 40,00 / m³
metselzand - speelzand

Speelzand

Los gestort

Vanaf:

€ 40,00 / m³

Speelzand bestellen bij Zandservice in Ermelo

Heb je zandbak zand in Ermelo nodig? Dat is gemakkelijk te regelen bij Zandink Zandservice! Volg de eenvoudige stappen om speelzand te bestellen in jouw gewenste hoeveelheid. Indien je niet zeker bent van de benodigde hoeveelheid, bereken je dat snel via onze calculator. Handig om te weten is dat een kuub zand (1 m3) gelijk staat aan 12 volle kruiwagens.

Morgen al zandbak zand nodig in Ermelo? Dat kan! Als je vandaag vóór 12:00 uur bestelt, bezorgen we het de volgende werkdag, zowel los gestort als in big bags. Als je het liever zelf wilt ophalen, ben je natuurlijk welkom bij een van onze vestigingen om je eigen aanhangwagen te laden. Eén ding is zeker: met het speelzand van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Wat is speelzand?

Speelzand voldoet aan hoge eisen en is daarmee erg schoon zand. Het bevat weinig bestanddelen waarvan handen en kleren vies kunnen worden. Ook is het licht plakkerig, waardoor het de mogelijkheid geeft om er vormen en bouwwerken mee te maken.

Ben je op zoek naar ander type zand voor jouw project? Naast speelzand leveren wij ook de volgende zandsoorten:

 • Ophoogzand: zand dat gebruikt wordt voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en straatwerk.
 • Drainzand: een grove, natuurlijke zandsoort die hoge waterdoorlatende eigenschappen heeft.
 • Tuinaarde: zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin.

Wil je andere grondsoorten bestellen? Bekijk het volledige assortiment hier

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je speelzand kopen in Ermelo? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom? Bij Zandink staan we voor hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in het verkopen en transporteren van vele soorten bouwstoffen. Daarnaast zijn alle prijzen van het zand all-in. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen