Skip to content

Tuingrind 16 - 32 mm

Totaal incl. verzendkosten:
Totaal

Tuingrind 16 - 32 mm

Tuingrind, ook wel bekend als betongrind, parelgrind of opritgrind, is een veelzijdig soort grind dat wij beschikbaar hebben in het formaat 16 – 32 mm. Het bestaat uit kleine, afgeronde stenen in diverse kleuren. Het grind is te gebruiken voor veel verschillende toepassingen en het is een favoriet onder tuinliefhebbers en professionals, vanwege veelzijdigheid en onderhoudsgemak.

 

Wat is tuingrind 16 – 32 mm?

Tuingrind 16 – 32 mm is een grove grind, dat gewassen is tijdens het zandwinning- en zeefproces. Deze rondvormige grindsoort bestaat uit een mix van meerdere bonte kleuren en is geschikt voor halfverharding. Liever wat kleinere stenen? Naast 16 – 32 mm bieden wij ook grind 8 – 16 mm aan.

 

Waarvoor kan je tuingrind gebruiken?

Grind kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Vaak wordt tuingrind gebruikt in siertuinen, waar het grind helpt bij het creëren van aantrekkelijke borders, paden en accenten in het landschap. Het grind verrijkt de tuinomgeving met textuur en esthetische aantrekkingskracht.

Daarnaast is tuingrind ook een goede keuze voor opritten en wandelpaden. De robuuste, langdurige eigenschap van dit grind resulteert in een stevige basis die bestand is tegen zware belasting, wat het perfect maakt voor het aanleggen van opritten en het creëren van gemakkelijk begaanbare wandelpaden in tuinen en buitenomgevingen. Grind is ook perfect te gebruiken voor op het dak. Het wordt vaak gebruikt als een beschermende laag op platte daken om ze te helpen bij het reguleren van temperatuur en vochtigheid, evenals om de levensduur van het dakmateriaal te verlengen. Het grind werkt als een isolerende laag en beschermt het dak.

Tot slot wordt tuingrind in de bouwsector gebruikt om betonmortel te maken, waarbij het als een van de belangrijkste aggregaten de structurele integriteit en sterkte van het beton versterkt. Hierdoor is het grind een onmisbaar ingrediënt in de bouwsector voor het creëren van sterke funderingen, vloeren en constructies. Al met al is tuingrind een veelzijdig en waardevol materiaal dat een belangrijke rol speelt in diverse projecten.

 

Tuingrind 16-32 mm losgestort bij Zandink Zandservice

Tuingrind nodig? Dan ben je bij Zandink Zandservice aan het juiste adres. Je bestelt hier eenvoudig tuingrind in jouw gewenste hoeveelheid. Na jouw bestelling bezorgen we het tuingrind zo snel mogelijk bij jou thuis, want bij ons geldt: vóór 12 uur besteld, is morgen geleverd. Bekijk via onze postcode check of we het zand bij jouw thuis bezorgen.

Tuingrind bij Zandink Zandservice kost €68,50,- per 1m³ grind inclusief 21% BTW. In onze vrachtwagens kunnen wij 25m³ tegelijkertijd vervoeren, daarom zijn de bezorgkosten €121,- per 25m³ van hetzelfde soort. Heb je meerdere zandsoorten nodig? Dan wordt er per zandsoort €121,- bezorgkosten gerekend, omdat wij dit in aparte vrachtwagens moeten vervoeren.

Het is ook mogelijk om een deel van jouw bestelling losgestort en een deel in big bags te leveren. Alle combinaties zijn mogelijk waarbij je rekening moet houden met de volgende kosten: per 12m³ zand of grind in bigbags wordt €121,- bezorgkosten gerekend en per verschillend losgestort zand of grind wordt ook €121,- gerekend.

 

Hoeveel grind heb ik nodig?

Wil je weten hoeveel grind je nodig hebt voor jouw project of klus? Gebruik dan de calculator hieronder. Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Wij van Zandink helpen graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen