Skip to content

Drainzand Ermelo

Wil je binnenkort zand bestellen in Ermelo voor een goede drainage? Bij Zandink Zandservice staan we klaar om je te helpen! We bieden drainzand aan in de hoeveelheid die jij nodig hebt. Het bestellen van zand gaat eenvoudig via onze webshop, waarbij de prijzen inclusief btw weergegeven zijn. Wij leveren het drainzand bij je thuis, maar je hebt ook de mogelijkheid om het zelf op te halen bij één van onze vestigingen. Wij helpen je graag!

Bezorgen we in jouw regio?

drainzand big bag bestellen

Drainzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 40,00 / m³
Drainzand los bestellen

Drainzand

Los gestort

Vanaf:

€ 40,00 / m³

Drainzand bestellen in Ermelo

Op zoek naar drainzand in Ermelo? Dat is eenvoudig te regelen bij Zandink Zandservice! Volg simpelweg enkele stappen om drainzand te bestellen in de gewenste hoeveelheid. Ben je niet zeker van de benodigde hoeveelheid zand? Bereken het snel en gemakkelijk met behulp van onze calculator.

Morgen al drainzand nodig in Ermelo? Dat kan! Als je vandaag vóór 12:00 uur besteld, dan komen we het de volgende werkdag leveren. Wij leveren dit losgestort of in bigbags. Heb je de voorkeur om het zand zelf op te halen? Dat is natuurlijk mogelijk! Kom gerust langs bij een van onze vestigingen en laad je eigen aanhangwagen in. Eén ding is zeker: met het ophoogzand van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Wat is drainage zand?

Drainzand is een natuurlijke zandsoort met een grove korrel, behoudt zijn losse structuur en heeft een open textuur. Hierdoor ontstaat een hoge doorlaatbaarheid, waardoor water gemakkelijk kan doordringen. Het zand wordt vaak gebruikt als onderlaag voor paardenbakken, tuinen, straten en rioleringswerken.

Ben je op zoek naar ander type zand voor jouw project? Naast drainzand beschikken wij over een groot assortiment aan zand, grind, grond en granulaat voor jouw klus. Hieronder een greep uit onze zandsoorten:

 • Ophoogzand: zand dat gebruikt wordt voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en straatwerk
 • Tuinaarde: zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin.
 • Speelzand: schoon zand, waardoor het ideaal zand is om kinderen mee te laten spelen.

Wil je ander zand bestellen? Bekijk het volledige zand assortiment hier

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je drainzand kopen in Ermelo? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom? Bij Zandink staan we voor hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in het verkopen en transporteren van vele soorten bouwstoffen. Daarnaast zijn alle prijzen van het drainzand all-in. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op via de chatfunctie op deze website. Als je liever telefonisch contact hebt, kun je ons bereiken op 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste zandsoort voor jouw project!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen