Skip to content

Drainzand Soest

Heb je binnenkort in Soest zand nodig voor een goede drainage? Bij Zandink Zandservice helpen we je hier graag bij! Wij verkopen drainzand in de door jouw gewenste hoeveelheid. Je kan eenvoudig zand bestellen door enkele stappen te doorlopen. Onze aangegeven prijzen zijn allemaal inclusief btw.

Na jouw bestelling bezorgen we het drainzand zo snel mogelijk bij jouw thuis in Soest. Bij ons betekent vóór 12:00 uur besteld, morgen geleverd! Wij helpen graag bij jouw klus!

Bezorgen we in jouw regio?

drainzand big bag bestellen

Drainzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 40,00 / m³
Drainzand los bestellen

Drainzand

Los gestort

Vanaf:

€ 40,00 / m³

Drainzand bestellen bij Zandservice in Soest

Drainzand nodig in Soest? Dat is makkelijk te regelen bij Zandink Zandservice! Door enkele stappen te doorlopen is het mogelijk om drainage zand te bestellen. Het zand is te bestellen in jouw gewenste hoeveelheid. Weet je niet hoeveel zand je nodig hebt? Bereken het eenvoudig en snel via onze calculator. We kunnen het zand los gestort of in big bags leveren in Soest.

Wat is drainzand?

Drainzand is een natuurlijke zandsoort die grofkorrelig is, daardoor blijft het zand los en is er een open structuur. Om die reden ontstaat er een hoge doorlaatbaarheid, waardoor er makkelijk water doorheen kan.

Ben je op zoek naar ander type zand voor jouw project? Naast drainzand leveren wij ook de volgende zandsoorten:

 • Ophoogzand: zand dat gebruikt wordt voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en straatwerk
 • Tuinaarde: zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin
 • Speelzand: schoon zand, waardoor het ideaal zand is om kinderen mee te laten spelen

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je drainzand kopen in Soest? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom? Bij Zandink staan we voor hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in het verkopen en transporteren van vele soorten bouwstoffen. Daarnaast zijn alle prijzen van het drainzand all-in. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Vandaag besteld morgen in huis?

Heb je morgen drainzand nodig in Lelystad? Geen probleem! Bestel vandaag vóór 12:00 uur en wij zorgen ervoor dat het de volgende werkdag bij je wordt geleverd. Of je nu kiest voor losse storting of big bags, wij regelen het voor je. Met drainzand van Zandink Zandservice is jouw project gegarandeerd een succes!

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen