Skip to content

Drainzand Veenendaal

Heb je binnenkort in Veenendaal zand nodig voor een goede drainage? Bij Zandink Zandservice helpen we je hier graag bij! Wij verkopen drainzand in de door jouw gewenste hoeveelheid. Je kan eenvoudig zand bestellen door enkele stappen te doorlopen. Onze aangegeven prijzen zijn allemaal inclusief btw. Bekijk via de postcode check of we het drainzand bij jou thuis leveren. Is dat niet het geval dan kan je het ook ophalen bij een van onze vestigingen. We helpen je graag!

Bezorgen we in jouw regio?

drainzand

Drainzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 40,00 / m³
Drainzand

Drainzand

Los gestort

Vanaf:

€ 40,00 / m³

Drainzand bestellen bij Zandservice in Veenendaal

Drainzand nodig in Veenendaal? Dat is makkelijk te regelen bij Zandink Zandservice! Door enkele stappen te doorlopen is het mogelijk om drainzand te bestellen. Drainzand is te bestellen in jouw gewenste hoeveelheid. Weet je niet hoeveel zand je nodig hebt? Bereken het eenvoudig en snel via onze calculator. We kunnen het zand los gestort of in big bags leveren in Veenendaal.

Morgen al drainzand nodig in Veenendaal? Dat kan! Als je vandaag vóór 12:00 uur besteld, dan komen we het de volgende werkdag leveren, indien we in jouw regio bezorgen. Wij leveren dit los gestort of in bigbags. Wil je het liever zelf halen? Dat kan natuurlijk ook! Kom gerust langs bij één van onze vestigingen en laadt je eigen aanhangwagen in. Eén ding is zeker: met drainzand van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Wat is drainage zand?

Drainzand is een natuurlijke zandsoort met een grove korrel, behoudt zijn losse structuur en heeft een open textuur. Hierdoor ontstaat een hoge doorlaatbaarheid, waardoor water gemakkelijk kan doordringen. Het zand wordt vaak gebruikt als onderlaag voor paardenbakken, tuinen, straten en rioleringswerken.

Ben je op zoek naar ander type zand voor jouw project? Naast drainzand beschikken wij over een groot assortiment aan zand, grind, grond en granulaat voor jouw klus. Hieronder een greep uit onze zandsoorten:

 • Ophoogzand: zand dat gebruikt wordt voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en straatwerk
 • Tuinaarde: zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin
 • Speelzand: schoon zand, waardoor het ideaal zand is om kinderen mee te laten spelen

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je drainzand kopen in Veenendaal? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom? Bij Zandink staan we voor hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in het verkopen en transporteren van vele soorten bouwstoffen. Daarnaast zijn alle prijzen van het zand all-in. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen