Skip to content

Tuinaarde Veenendaal

Ga je binnenkort de bodem in jouw tuin aanvullen of ophogen of heb je voor een ander project tuinaarde in Veenendaal nodig? Bij Zandink Zandservice helpen we je hier graag bij! Wij verkopen tuingrond in de door jouw gewenste hoeveelheid. Je kan eenvoudig tuinaarde bestellen door enkele stappen te doorlopen. Onze aangegeven prijzen zijn allemaal inclusief btw. Bekijk via de postcode check of we tuinaarde bij jou thuis leveren. Is dat niet het geval dan kan je het ook ophalen bij een van onze vestigingen. We helpen je graag!

Bezorgen we in jouw regio?

tuinaarde

Tuinaarde

Big bag(s)

Vanaf:

€ 25,00 / m³
tuinaarde

Tuinaarde

Los gestort

Vanaf:

€ 25,00 / m³

Tuinaarde bestellen  in Veenendaal

Op zoek naar tuinaarde in Veenendaal om je tuin aan te vullen, te verbeteren of te egaliseren? Bij Zandink Zandservice is dit gemakkelijk te regelen! Volg eenvoudig een paar stappen om tuinaarde te bestellen. Je kunt de zwarte grond bestellen in de hoeveelheid die jij nodig hebt. Twijfel je over de juiste hoeveelheid? Gebruik dan onze handige calculator op de productpagina voor een snelle en eenvoudige berekening. Wij leveren het zand losgestort of in big bags in Veenendaal.

 

Wat is tuingrond?

Tuinaarde, ook wel potgrond, is een zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin. Met tuinaarde kun je de bodem aanvullen, egaliseren, ophogen of verbeteren.

Ben je op zoek naar ander type zand voor jouw project? Naast tuingrond leveren wij ook de volgende zandsoorten:

 • Drainzand: een grove, natuurlijke zandsoort die hoge waterdoorlatende eigenschappen heeft
 • Ophoogzand: zand dat gebruikt wordt voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en straatwerk
 • Speelzand: schoon zand, waardoor het ideaal zand is om kinderen mee te laten spelen

Hoe bepaal je de benodigde hoeveelheid zand? Een kuub zand (1m3) komt overeen met ongeveer 12 kruiwagens. Met behulp van onze calculator kun je makkelijk de vereiste hoeveelheid berekenen. Mocht je toch nog vragen hebben of persoonlijk advies willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!


Waarom Zandink Zandservice?

Wil je tuinaarde kopen in Veenendaal? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom? Bij Zandink staan we voor hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in het verkopen en transporteren van vele soorten bouwstoffen. Daarnaast zijn alle prijzen van het grond all-in. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent. 


Vandaag besteld morgen in huis?

Morgen al tuinaarde nodig in Veenendaal? Dat kan! Bestel vandaag vóór 12:00 uur het tuingrond, dan komen we het de volgende werkdag leveren. Wij leveren het los gestort of in bigbags. Wil je het liever zelf halen? Dat kan natuurlijk ook! Kom gerust langs bij één van onze vestigingen en laadt je eigen aanhangwagen in. Eén ding is zeker: met de tuingrond van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen