Skip to content

Ophoogzand Lelystad

Ga je binnenkort je tuin, straat of oprit verhogen, of heb je ophoogzand nodig voor een ander project in Lelystad? Bij Zandink Zandservice staan we voor je klaar! Wij bieden ophoogzand aan in de gewenste hoeveelheid. Het bestellen van ophoogzand doe je eenvoudig online. Onze aangegeven prijzen zijn inclusief btw. We bezorgen het ophoogzand bij jou thuis, maar je hebt ook de optie om het zelf op te halen bij een van onze vestigingen. We assisteren je graag!

Bezorgen we in jouw regio?

ophoogzand

Ophoogzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 25,00 / m³
Ophoogzand

Ophoogzand

Los gestort

Vanaf:

€ 25,00 / m³

Ophoogzand bestellen in Lelystad bij Zandservice

Heb je ophoogzand nodig in Lelystad om je tuin of straat te verhogen? Dat regel je gemakkelijk bij Zandink Zandservice! Je kunt eenvoudig ophoogzand bestellen door enkele stappen te volgen. Het is verkrijgbaar in de gewenste hoeveelheid. Ben je niet zeker van de benodigde hoeveelheid ophoogzand? Bereken het snel en gemakkelijk met behulp van onze calculator.

Morgen al ophoogzand nodig in Lelystad? Dat kan! Als je vandaag vóór 12:00 uur bestelt, dan komen we het de volgende werkdag leveren. Wij leveren dit losgestort of in bigbags. Heb je de voorkeur om het zand zelf op te halen? Dat is natuurlijk mogelijk! Kom gerust langs bij een van onze vestigingen en laad je eigen aanhangwagen in. Eén ding is zeker: met het ophoogzand van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Waarvoor is ophoogzand geschikt?

Ophoogzand is ideaal voor toepassingen als opvullen, aanvullen en ophogen. Het is door de fijne korrelstructuur stabiel en goed te verdichten. Het laat minder goed water door en wordt daarom vaak gebruikt voor doeleinden waarbij weinig eisen aan het zand worden gesteld.

Ben je op zoek naar ander type zand voor jouw project? Naast ophoogzand leveren wij ook de volgende zandsoorten:

 • Drainzand: een grove, natuurlijke zandsoort die hoge waterdoorlatende eigenschappen heeft
 • Tuinaarde: zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin
 • Speelzand: schoon zand, waardoor het ideaal zand is om kinderen mee te laten spelen

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je ophoogzand kopen in Lelystad? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom? Bij Zandink staan we voor hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in het verkopen en transporteren van vele soorten bouwstoffen. Daarnaast zijn alle prijzen van het ophoogzand all-in. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen