Skip to content

Tuinaarde Lelystad

Ga je binnenkort de bodem in jouw tuin aanvullen of ophogen of heb je voor een ander project tuinaarde in Lelystad nodig? Bij Zandink Zandservice helpen we je hier graag bij! Wij verkopen tuingrond in de door jouw gewenste hoeveelheid. Je kan eenvoudig tuinaarde bestellen door enkele stappen te doorlopen. Onze aangegeven prijzen zijn allemaal inclusief btw.

Na jouw bestelling bezorgen we de tuinaarde zo snel mogelijk bij jou in Lelystad. Bij ons geldt vóór 12:00 uur besteld, morgen geleverd! Wij helpen graag bij jouw klus!

Bezorgen we in jouw regio?

tuinaarde big bag bestellen

Tuinaarde

Big bag(s)

Vanaf:

€ 25,00 / m³
tuinaarde bestellen

Tuinaarde

Los gestort

Vanaf:

€ 25,00 / m³

Tuinaarde nodig in Lelystad? Bestel bij Zandservice

Tuinaarde nodig in Lelystad voor het aanvullen, verbeteren of egaliseren van je tuin? Dat is makkelijk te regelen bij Zandink Zandservice! Door enkele stappen te doorlopen is het mogelijk om tuinaarde te bestellen. De zwarte grond is te bestellen in jouw gewenste hoeveelheid. Weet je niet hoeveel je nodig hebt? Bereken het eenvoudig en snel via onze calculator. We kunnen het zand losgestort of in big bags leveren in Lelystad.

Hoe gebruik je tuingrond?

Tuinaarde, ook wel potgrond, is een zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin. Met tuinaarde kun je de bodem aanvullen, egaliseren, ophogen of verbeteren.

Ben je op zoek naar ander type zand voor jouw project? Naast tuingrond leveren wij ook de volgende zandsoorten:

 • Drainzand: een grove, natuurlijke zandsoort die hoge waterdoorlatende eigenschappen heeft
 • Ophoogzand: zand dat gebruikt wordt voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en straatwerk
 • Speelzand: schoon zand, waardoor het ideaal zand is om kinderen mee te laten spelen

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je tuinaarde kopen in Lelystad? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom? Bij Zandink staan we voor hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in het verkopen en transporteren van vele soorten bouwstoffen. Daarnaast zijn alle prijzen van het grond all-in. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Vandaag besteld, morgen geleverd in Lelystad

Morgen al tuinaarde nodig in Lelystad? Dat kan! Als je vandaag vóór 12:00 uur bestelt, dan komen we het de volgende werkdag leveren. Wij leveren het los gestort of in big bags. Eén ding is zeker: met de tuingrond van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen