Skip to content

Ophoogzand Leusden

Ga je binnenkort jouw tuin, straat of oprit verhogen of heb je voor een ander project ophoogzand in Leusden nodig? Bij Zandink Zandservice helpen we je hier graag bij! Wij verkopen zand in de door jouw gewenste hoeveelheid. Je kan eenvoudig zand bestellen door enkele stappen te doorlopen. Onze aangegeven prijzen zijn allemaal inclusief btw.

Na jouw bestelling bezorgen we het zand zo snel mogelijk bij jouw thuis. Bij ons betekent vóór 12:00 uur besteld, morgen geleverd! Wij helpen graag bij jouw klus in Leusden!

Bezorgen we in jouw regio?

ophoogzand

Ophoogzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 25,00 / m³
Ophoogzand

Ophoogzand

Los gestort

Vanaf:

€ 25,00 / m³

Ophoogzand bestellen in Leusden

Ophoogzand nodig in Leusden voor het ophogen van jouw tuin of straat? Dat is makkelijk te regelen bij Zandink Zandservice! Door enkele stappen te doorlopen is het mogelijk om ophoogzand te bestellen. Het ophoogzand is te bestellen in jouw gewenste hoeveelheid. Weet je niet hoeveel zand je nodig hebt? Bereken het eenvoudig en snel via onze calculator. We kunnen het zand los gestort of in big bags leveren in Leusden.

Wat is ophoogzand?

Ophoogzand is ideaal voor toepassingen als opvullen, aanvullen en ophogen. Het is door de fijne korrelstructuur stabiel en goed te verdichten. Het laat minder goed water door en wordt daarom vaak gebruikt voor doeleinden waarbij weinig eisen aan het zand worden gesteld.

Ben je op zoek naar ander type zand voor jouw project? Naast ophoogzand leveren wij ook de volgende zandsoorten:

 • Drainzand: een grove, natuurlijke zandsoort die hoge waterdoorlatende eigenschappen heeft
 • Tuinaarde: zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin
 • Speelzand: schoon zand, waardoor het ideaal zand is om kinderen mee te laten spelen

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je ophoogzand kopen in Leusden? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom? Bij Zandink staan we voor hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in het verkopen en transporteren van vele soorten bouwstoffen. Daarnaast zijn alle prijzen van het zand all-in. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Vandaag besteld morgen in huis?

Morgen al ophoogzand nodig in Leusden? Dat kan! Als je vandaag vóór 12:00 uur besteld, dan komen we het de volgende werkdag leveren. Wij leveren dit los gestort of in bigbags. Eén ding is zeker: met het ophoogzand van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen