Skip to content

Tuinaarde Leusden

Ga je binnenkort de bodem in jouw tuin aanvullen of ophogen of heb je voor een ander project tuinaarde in Leusden nodig? Bij Zandink Zandservice helpen we je hier graag bij! Wij verkopen tuingrond in de door jouw gewenste hoeveelheid. Je kan eenvoudig tuingrond bestellen door enkele stappen te doorlopen. Onze aangegeven prijzen zijn allemaal inclusief btw. We leveren tuinaarde bij je thuis, maar je hebt ook de mogelijkheid om het zelf op te halen bij één van onze vestigingen. Wij helpen je graag!

Bezorgen we in jouw regio?

tuinaarde

Tuinaarde

Big bag(s)

Vanaf:

€ 25,00 / m³
tuinaarde

Tuinaarde

Los gestort

Vanaf:

€ 25,00 / m³

Tuinaarde bestellen bij Zandservice in Leusden

Tuinaarde nodig in Leusden voor het aanvullen, verbeteren of egaliseren van je tuin? Dat is makkelijk te regelen bij Zandink Zandservice! Door enkele stappen te doorlopen is het mogelijk om tuingrond te bestellen. De zwarte grond is te bestellen in jouw gewenste hoeveelheid. Weet je niet hoeveel tuinaarde je nodig hebt? Bereken het eenvoudig en snel via onze calculator. We kunnen het zand losgestort of in big bags leveren in Leusden.

Heb je morgen al tuinaarde nodig in Leusden? Dat is mogelijk! Als je vandaag vóór 12:00 uur bestelt, bezorgen we het de volgende werkdag. We leveren het zowel losgestort als in bigbags. Als je het liever zelf wilt ophalen, ben je natuurlijk welkom bij een van onze vestigingen om je eigen aanhangwagen te laden. Eén ding is zeker: met tuinaarde van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Wat is tuinaarde?

Tuinaarde, ook wel potgrond, is een zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin. Met tuinaarde kun je de bodem aanvullen, egaliseren, ophogen of verbeteren.

Ben je op zoek naar andere grondsoorten voor jouw project? Naast tuinaarde beschikken wij over een groot assortiment aan zand, grind, grond en granulaat voor jouw klus. Hieronder een greep uit onze grondsoorten:

 • Drainzand: een grove, natuurlijke zandsoort die hoge waterdoorlatende eigenschappen heeft
 • Ophoogzand: zand dat gebruikt wordt voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en straatwerk
 • Speelzand: schoon zand, waardoor het ideaal zand is om kinderen mee te laten spelen

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je tuinaarde kopen in Leusden? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom? Bij Zandink staan we voor hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in het verkopen en transporteren van vele soorten bouwstoffen. Daarnaast zijn alle prijzen van het aarde all-in. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen