Skip to content

Speelzand Apeldoorn

Ben je van plan om binnenkort een zandbak te maken of heb je speelzand nodig voor een ander project in Apeldoorn? Bij Zandink Zandservice staan we voor je klaar! Wij bieden speelzand aan in jouw gewenste hoeveelheid. Het bestellen van speelzand gaat eenvoudig via onze webshop. De vermelde prijzen zijn inclusief btw en zijn ook inclusief de bezorgkosten bij jou thuis. Wil je het liever zelf ophalen, dan kan dat ook bij een van onze vestigingen. We helpen je graag om van jouw project een succes te maken. x

Bezorgen we in jouw regio?

Speelzand

Speelzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 40,00 / m³
metselzand

Speelzand

Los gestort

Vanaf:

€ 40,00 / m³

Speelzand bestellen bij Zandservice in Apeldoorn

Speelzand nodig in Apeldoorn voor het maken van een zandbak of een ander project? Dat is makkelijk te regelen bij Zandink Zandservice! Door enkele stappen te doorlopen is het mogelijk om speelzand te bestellen. Het zand is te bestellen in jouw gewenste hoeveelheid. Weet je niet hoeveel speelzand je nodig hebt? Bereken het eenvoudig en snel via onze calculator. We kunnen het zand los gestort of in big bags leveren in Apeldoorn.

Heb je morgen al speelzand nodig in Apeldoorn? Dat kan! Als je vandaag vóór 12:00 uur bestelt, bezorgen we het de volgende werkdag, zowel los gestort als in bigbags. Als je het liever zelf wilt ophalen, ben je natuurlijk welkom bij een van onze vestigingen om je eigen aanhangwagen te laden. Eén ding is zeker: met het speelzand van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Wat is speelzand?

Speelzand voldoet aan strenge normen en is zeer zuiver zand. Het bevat minimale bestanddelen die handen en kleding kunnen bevuilen. Bovendien heeft het een lichte kleverigheid, waardoor het de mogelijkheid biedt om vormen en bouwwerken mee te creëren. Het is kortom ideaal zand voor kinderen om mee te spelen. Om die reden noemen we het zand ook wel zandbakken zand.

Ben je op zoek naar andere zandsoorten voor jouw project? Naast speelzand beschikken wij over een groot assortiment aan zand, grind, grond en granulaat voor jouw klus. Hieronder een greep uit onze grondsoorten:

 • Ophoogzand: zand dat gebruikt wordt voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en straatwerk.
 • Drainzand: een grove, natuurlijke zandsoort die hoge waterdoorlatende eigenschappen heeft.
 • Tuinaarde: zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin.

Wil je andere grondsoorten bestellen? Bekijk hier het volledige assortiment

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je speelzand kopen in Apeldoorn? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom? Bij Zandink staan we voor hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in het verkopen en transporteren van vele soorten bouwstoffen. Daarnaast zijn alle prijzen van het speelzand all-in. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen