Skip to content

Tuinaarde Apeldoorn

Ben je van plan om binnenkort de bodem in je tuin aan te vullen of te verhogen, of heb je tuinaarde nodig voor een ander project in Apeldoorn? Bij Zandink Zandservice staan we voor je klaar! Wij bieden tuinaarde aan in de gewenste hoeveelheid. Het bestellen van tuinaarde kan eenvoudig via onze webshop en onze aangegeven prijzen zijn inclusief btw en bezorgkosten.

Na jouw bestelling bezorgen we de tuinaarde zo snel mogelijk bij jou thuis. Bij ons geldt vóór 12:00 uur besteld, morgen geleverd! Wij helpen graag bij jouw klus!

Bezorgen we in jouw regio?

tuinaarde big bag bestellen

Tuinaarde

Big bag(s)

Vanaf:

€ 25,00 / m³
tuinaarde bestellen

Tuinaarde

Los gestort

Vanaf:

€ 25,00 / m³

Tuinaarde bestellen bij Zandservice in Apeldoorn

Tuinaarde nodig in Apeldoorn voor aanvullen, verbeteren of egaliseren van je tuin? Dat is makkelijk te regelen bij Zandink Zandservice! Door enkele stappen te doorlopen is het mogelijk om tuinaarde te bestellen. De zwarte grond is te bestellen in jouw gewenste hoeveelheid. Weet je niet hoeveel tuinaarde je nodig hebt? Bereken het eenvoudig en snel via onze calculator.

Heb je morgen al tuinaarde nodig in Apeldoorn? Dat is mogelijk! Als je vandaag vóór 12:00 uur bestelt, bezorgen we het de volgende werkdag. We leveren het zowel losgestort als in bigbags. Eén ding is zeker: met tuinaarde van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Wat is tuingrond?

Tuinaarde, ook wel potgrond, is een zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin. Met tuinaarde kun je de bodem aanvullen, egaliseren, ophogen of verbeteren.

Ben je op zoek naar andere grondsoorten voor jouw project? Naast tuinaarde beschikken wij over een groot assortiment aan zand, grind, grond en granulaat voor jouw klus. Hieronder een greep uit onze grondsoorten:

 • Drainzand: een grove, natuurlijke zandsoort die hoge waterdoorlatende eigenschappen heeft
 • Ophoogzand: zand dat gebruikt wordt voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en straatwerk
 • Speelzand: schoon zand, waardoor het ideaal zand is om kinderen mee te laten spelen

Wil je andere grondsoorten bestellen? Bekijk het volledige assortiment hier.

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je tuinaarde kopen in Apeldoorn? Dat doe je gemakkelijk bij Zandservice. Als je vandaag vóór 12:00 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat het de volgende werkdag bij jou wordt bezorgd. Of je nu gaat voor losgestort of in bigbags bij Zandink Zandservice hebben we het voor je beschikbaar. Met onze tuinaarde ben je verzekerd van een succesvolle afronding van jouw project!

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen