Skip to content

Tuinaarde Utrecht

Ben je van plan om binnenkort de bodem in je tuin aan te vullen of te verhogen, of heb je tuinaarde nodig voor een ander project in Utrecht? Bij Zandink Zandservice staan we voor je klaar! Wij bieden tuinaarde aan in de gewenste hoeveelheid. Het bestellen van tuinaarde kan eenvoudig via onze webshop en onze aangegeven prijzen zijn inclusief btw. Bekijk via de postcode check of we het zand bij jou thuis bezorgen. Is dat niet het geval dan kan je het ook ophalen bij een van onze vestigingen. We helpen je graag!

Bezorgen we in jouw regio?

tuinaarde big bag bestellen

Tuinaarde

Big bag(s)

Vanaf:

€ 25,00 / m³
tuinaarde bestellen

Tuinaarde

Los gestort

Vanaf:

€ 25,00 / m³

Tuinaarde bestellen bij Zandservice in Utrecht

Tuinaarde nodig in Utrecht voor aanvullen, verbeteren of egaliseren van je tuin? Dat is makkelijk te regelen bij Zandink Zandservice! Door enkele stappen te doorlopen is het mogelijk om tuinaarde te bestellen. De zwarte grond is te bestellen in jouw gewenste hoeveelheid. Weet je niet hoeveel tuinaarde je nodig hebt? Bereken het eenvoudig en snel via onze calculator.

Heb je morgen al tuinaarde nodig in Utrecht? Dat is mogelijk! Als je vandaag vóór 12:00 uur bestelt, bezorgen we het de volgende werkdag. We leveren het zowel losgestort als in bigbags. Als je het liever zelf wilt ophalen, ben je natuurlijk welkom bij een van onze vestigingen om je eigen aanhangwagen te laden. Eén ding is zeker: met tuinaarde van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Wat is tuingrond?

Tuinaarde, ook wel potgrond, is een zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin. Met tuinaarde kun je de bodem aanvullen, egaliseren, ophogen of verbeteren.

Ben je op zoek naar andere grondsoorten voor jouw project? Naast tuinaarde beschikken wij over een groot assortiment aan zand, grind, grond en granulaat voor jouw klus. Hieronder een greep uit onze grondsoorten:

 • Drainzand: een grove, natuurlijke zandsoort die hoge waterdoorlatende eigenschappen heeft
 • Ophoogzand: zand dat gebruikt wordt voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en straatwerk
 • Speelzand: schoon zand, waardoor het ideaal zand is om kinderen mee te laten spelen

Wil je andere grondsoorten bestellen? Bekijk het volledige assortiment hier

Waarom Zandink Zandservice?

Wil je tuinaarde kopen in Utrecht? Zandservice kan je hierbij helpen! Waarom? Bij Zandink staan we voor hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, kunnen we kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in het verkopen en transporteren van vele soorten bouwstoffen. Daarnaast zijn alle prijzen van het tuinaarde all-in. Dat betekent dat er achteraf geen extra kosten worden gerekend, zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen