Skip to content

Tuingrind 8 - 16 mm

70
Totaal incl. verzendkosten:
Totaal

Tuingrind 8 - 16 mm

Tuingrind, ook wel bekend als betongrind, parelgrind of opritgrind, is een veelzijdig soort grind dat wij beschikbaar hebben in het formaat 8 – 16 mm. Het bestaat uit kleine, afgeronde stenen in diverse kleuren. Het grind is te gebruiken voor veel verschillende toepassingen en het is een favoriet onder tuinliefhebbers en professionals, vanwege veelzijdigheid en onderhoudsgemak.

 

Wat is tuingrind 8 – 16 mm?

Tuingrind 8 – 16 mm is een matig grove grind, dat gewassen is tijdens het zandwinning- en zeefproces. Deze rondvormige grindsoort bestaat uit een mix van meerdere bonte kleuren en is geschikt voor halfverharding. Liever wat grovere stenen? Naast 8-16 mm bieden wij ook grind van 16 – 32 mm aan.

 

Waarvoor kan je tuingrind gebruiken?

Tuingrind wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Ten eerste wordt tuingrind vaak gebruikt in siertuinen, waar het helpt bij het creëren van aantrekkelijke borders, paden en accenten in het landschap. Het grind voegt textuur en visuele aantrekkingskracht toe aan de tuinomgeving.

Daarnaast is het grind een uitstekende keuze voor opritten en wandelpaden. De stevige, duurzame aard van dit grind zorgt voor een solide ondergrond die bestand is tegen zware belasting. Dit maakt het ideaal voor het aanleggen van opritten en het creëren van toegankelijke wandelpaden in tuinen en buitenruimtes. Tuingrind is ook ideaal als dakgrind. Het wordt vaak gebruikt als een beschermende laag op platte daken om ze te helpen bij het reguleren van temperatuur en vochtigheid, evenals om de levensduur van het dakmateriaal te verlengen. Het grind werkt als een isolerende laag en beschermt het dak.

Ten slotte wordt tuingrind gebruikt in de bouwsector bij het aanmaken van betonmortel. Als een van de belangrijkste aggregaten in betonmengsels draagt het grind bij aan de structurele integriteit en sterkte van het beton. Dit maakt tuingrind een onmisbaar ingrediënt in de bouwindustrie voor de constructie van stevige funderingen, vloeren en structuren. Al met al is tuingrind een veelzijdig en waardevol materiaal dat een belangrijke rol speelt in diverse projecten.

 

Tuingrind 8-16 mm bigbag bij Zandink Zandservice

Tuingrind nodig? Dan ben je bij Zandink Zandservice aan het juiste adres. Je bestelt hier eenvoudig grind in jouw gewenste hoeveelheid. Na jouw bestelling bezorgen we het tuingrind zo snel mogelijk bij jou thuis, want bij ons geldt: vóór 12 uur besteld, is morgen geleverd.

In een bigbag bij Zandink Zandservice past 1m³ grind. Per m³ tuingrind 8-16 mm betaal je €70,- waarbij er €12,10 extra per bigbag gerekend wordt. Kies je voor een bigbag, dan betaal je in totaal €82,10 per m³ inclusief 21% btw . In onze vrachtwagens kunnen wij 12 bigbags tegelijkertijd vervoeren, daarom zijn de bezorgkosten €121,- per 12 bigbags. Meer dan 12 bigbags nodig? Dan komen er extra bezorgkosten bij omdat er een extra vrachtwagen nodig is om het zand te vervoeren.

Als je kiest om tuingrind in bigbags te vervoeren, dan is het ook mogelijk om dit te combineren met andere zand of grind soorten.

Het is ook mogelijk om een deel van jouw bestelling los gestort en een deel in bigbags te leveren. Alle combinaties zijn mogelijk waarbij je rekening moet houden met de volgende kosten: per 12m³ zand of grind in bigbags wordt €121,- bezorgkosten gerekend en per verschillend losgestort zand of grind wordt ook €121,- gerekend.

 

Hoeveel grind heb ik nodig?

Wil je weten hoeveel grind je nodig hebt voor jouw project of klus? Gebruik dan de calculator hieronder. Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Wij van Zandink helpen graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen