Skip to content

Tuingrind 8 - 16 mm

Totaal incl. verzendkosten:
Totaal

Tuingrind 8 - 16 mm

Tuingrind, ook wel bekend als betongrind, parelgrind of opritgrind, is een veelzijdig soort grind dat wij beschikbaar hebben in het formaat 8 – 16 mm. Het bestaat uit kleine, afgeronde stenen in diverse kleuren. Het grind is te gebruiken voor veel verschillende toepassingen en het is een favoriet onder tuinliefhebbers en professionals, vanwege veelzijdigheid en onderhoudsgemak.

 

Wat is tuingrind 8 – 16 mm?

Tuingrind 8 – 16 mm is een matig grove grind, dat gewassen is tijdens het zandwinning- en zeefproces. Deze rondvormige grindsoort bestaat uit een mix van meerdere bonte kleuren en is geschikt voor halfverharding. Liever wat grovere stenen? Naast 8-16 mm bieden wij ook grind 16 – 32 mm aan.

 

Waarvoor kan je tuingrind gebruiken?

Tuingrind wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Ten eerste wordt tuingrind vaak gebruikt in siertuinen, waar het helpt bij het creëren van aantrekkelijke borders, paden en accenten in het landschap. Het grind voegt textuur en visuele aantrekkingskracht toe aan de tuinomgeving.

Daarnaast is tuingrind een uitstekende keuze voor opritten en wandelpaden. De stevige, duurzame aard van dit grind zorgt voor een solide ondergrond die bestand is tegen zware belasting. Dit maakt het ideaal voor het aanleggen van opritten en het creëren van toegankelijke wandelpaden in tuinen en buitenruimtes. Het grind is ook ideaal als dakgrind. Het wordt vaak gebruikt als een beschermende laag op platte daken om ze te helpen bij het reguleren van temperatuur en vochtigheid, evenals om de levensduur van het dakmateriaal te verlengen. Het grind werkt als een isolerende laag en beschermt het dak.

Ten slotte wordt tuingrind gebruikt in de bouwsector bij het aanmaken van betonmortel. Als een van de belangrijkste aggregaten in betonmengsels draagt het grind bij aan de structurele integriteit en sterkte van het beton. Dit maakt het grind een onmisbaar ingrediënt in de bouwindustrie voor de constructie van stevige funderingen, vloeren en structuren. Al met al is tuingrind een veelzijdig en waardevol materiaal dat een belangrijke rol speelt in diverse projecten

 

Tuingrind 8-16 mm losgestort bij Zandink Zandservice

Tuingrind nodig? Dan ben je bij Zandink Zandservice aan het juiste adres. Je bestelt hier eenvoudig tuingrind in jouw gewenste hoeveelheid. Je hebt de keuze om het te laten bezorgen of om het zelf af te halen bij één van onze vestigingen.

Tuingrind bij Zandink Zandservice kost €70,- per 1m³ grind inclusief 21% BTW. In onze vrachtwagens kunnen wij 25m³ tegelijkertijd vervoeren, daarom zijn de bezorgkosten €121,- per 25m³ van hetzelfde soort. Heb je meerdere zandsoorten nodig? Dan wordt er per zandsoort €121,- bezorgkosten gerekend, omdat wij dit in aparte vrachtwagens moeten vervoeren. Daarnaast is het goed om te weten dat je afhalen en bezorgen niet kan combineren in één bestelling.

Het is ook mogelijk om een deel van jouw bestelling losgestort en een deel in big bags te leveren. Alle combinaties zijn mogelijk waarbij je rekening moet houden met de volgende kosten: per 12m³ zand of grind in bigbags wordt €121,- bezorgkosten gerekend en per verschillend losgestort zand of grind wordt ook €121,- gerekend.

 

Hoeveel grind heb ik nodig?

Wil je weten hoeveel grind je nodig hebt voor jouw project of klus? Gebruik dan de calculator hieronder. Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Wij van Zandink helpen graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen