Skip to content

Tuingrind 16 - 32 mm

Totaal incl. verzendkosten:
Totaal

Tuingrind 16 - 32 mm

Tuingrind, ook wel bekend als betongrind, parelgrind of opritgrind, is een veelzijdig soort grind dat wij beschikbaar hebben in het formaat 16 – 32 mm. Het bestaat uit kleine, afgeronde stenen in diverse kleuren. Het grind is te gebruiken voor veel verschillende toepassingen en het is een favoriet onder tuinliefhebbers en professionals, vanwege veelzijdigheid en onderhoudsgemak.

 

Wat is tuingrind 16 – 32 mm?

Tuingrind 16 – 32 mm is een grove grind, dat gewassen is tijdens het zandwinning- en zeefproces. Deze rondvormige grindsoort bestaat uit een mix van meerdere bonte kleuren en is geschikt voor halfverharding. Liever wat kleinere stenen? Naast 16 – 32 mm bieden wij ook grind 8 – 16 mm aan. 

 

Waarvoor kan je tuingrind gebruiken?

Grind kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Vaak wordt tuingrind gebruikt in siertuinen, waar het grind helpt bij het creëren van aantrekkelijke borders, paden en accenten in het landschap. Het grind verrijkt de tuinomgeving met textuur en esthetische aantrekkingskracht.

Daarnaast is tuingrind ook een goede keuze voor opritten en wandelpaden. De robuuste, langdurige eigenschap van dit grind resulteert in een stevige basis die bestand is tegen zware belasting, wat het perfect maakt voor het aanleggen van opritten en het creëren van gemakkelijk begaanbare wandelpaden in tuinen en buitenomgevingen. Grind is ook perfect te gebruiken voor op het dak. Het wordt vaak gebruikt als een beschermende laag op platte daken om ze te helpen bij het reguleren van temperatuur en vochtigheid, evenals om de levensduur van het dakmateriaal te verlengen. Het grind werkt als een isolerende laag en beschermt het dak. 

Tot slot wordt tuingrind in de bouwsector gebruikt om betonmortel te maken, waarbij het als een van de belangrijkste aggregaten de structurele integriteit en sterkte van het beton versterkt. Hierdoor is het grind een onmisbaar ingrediënt in de bouwsector voor het creëren van sterke funderingen, vloeren en constructies. Al met al is tuingrind een veelzijdig en waardevol materiaal dat een belangrijke rol speelt in diverse projecten. 

Tuingrind bestellen bij Zandink Zandservice

Bij Zandink Zandservice heb je de mogelijkheid om tuingrind te bestellen in de gewenste hoeveelheid. Of je nu een kleine of grote tuin hebt, wij kunnen tuingrind los gestort of in bigbags leveren. En als je het liever zelf wilt halen, dan kun je ook bij een van onze vestigingen terecht om het los of in een bigbag in je eigen aanhangwagen te laden. Wil je weten hoeveel grind je nodig hebt? Gebruik dan de calculator hieronder.  

Heb je nog vragen over tuingrind? Wij staan altijd klaar om je te helpen! Je kunt contact met ons opnemen via de chatfunctie op onze website of je kan ons telefonisch bereiken via 033 246 57 10. Ons team van experts staat altijd voor je klaar om je te voorzien van de beste adviezen en oplossingen voor jouw specifieke situatie. 

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen