Big Bag zand

Een big bag zand nodig? Bij Zandservice bestel je eenvoudig en snel een big bag zand voor verschillende afvalsoorten! Een big bag is een ruime, stevige zak waar 1 kubieke meter (m3) zand in past. Deze zakken worden neergezet door een vrachtwagen met een laadkraan met een reikwijdte van 4 meter.

Wij bezorgen in Midden Nederland. Belangrijk! Doe de postcode check om te zien of wij ook in jouw plaats bezorgen.

Bezorgen we in jouw regio?

tuinaarde big bag bestellen

Tuinaarde

Big bag(s)

Vanaf:

€ 25,00 / m³
ophoogzand

Ophoogzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 25,00 / m³
Compostgrond

Compostgrond

Big bag(s)

Vanaf:

€ 27,00 / m³
tuingrind big bag

Tuingrind 8 – 16 mm

Big bag(s)

Vanaf:

€ 70,00 / m³
tuingrind 16-32 mm

Tuingrind 16 – 32 mm

Big bag(s)

Vanaf:

€ 68,50 / m³
Speelzand - metselzand

Speelzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 40,00 / m³
betonzand

Betonzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 52,00 / m³
drainzand big bag bestellen

Drainzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 40,00 / m³
m3c zand

M3C Zand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 40,00 / m³
Speelzand - metselzand

Metselzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 48,00 / m³
brekerzand

Brekerzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 50,00 / m³
Bigbags-menggranulaat-1500

Menggranulaat 0 – 31,5

Big bag(s)

Vanaf:

€ 25,00 / m³

Hoeveel kost een big bag zand?

In een big bag kan 1 m3 zand worden vervoerd. Bij Zandservice betaal je per m3 zand betaal je een x bedrag waarbij per big bag zand €12,10 extra wordt gerekend. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de bezorgkosten €121,- per vrachtwagen bedragen. In een vrachtwagen kunnen 12 big bags worden vervoerd. Meer dan 12 bigbags nodig? Dan komen er extra bezorgkosten bij omdat er een extra vrachtwagen nodig is om het zand te leveren.

Ons zand kan ook los gestort worden geleverd, maar het voordeel van big bags is dat je meerdere zandsoorten kan combineren in één levering. Dit is bij los gestort zand niet mogelijk. Alle combinaties zijn dus mogelijk waarbij je rekening moet houden met de volgende kosten: per 12m³ zand of grind in bigbags wordt €121,- bezorgkosten gerekend en per verschillend losgestort zand of grind wordt ook €121,- aan bezorgkosten gerekend.

Daarnaast bieden big bags zand het voordeel dat het makkelijker te plaatsen is bij jou thuis. Bij het storten van los zand is er veel ruimte nodig omdat de vrachtwagen de ruimte nodig heeft om het zand ergens te kunnen storten.

Veelgestelde vragen

Als je vóór 12:00 uur bestelt, kunnen wij de volgende werkdag het zand nog bij je komen leveren.

Je hoeft niet aanwezig te zijn als we het zand leveren. Bij het bestellen kun je in het opmerkingenveld de gewenste locatie aangeven waar de bestelling geleverd mag worden. Deze locatie moet wel aan de eisen voldoen. Houd er rekening mee dat de autokraan maximaal 3,5 meter kan reiken vanaf de openbare weg. Ook vragen we om telefonisch bereikbaar te zijn, op deze manier kan de chauffeur altijd contact opnemen als hij vragen heeft over de locatie.

Met één kuub zand (1 m³) kun je ongeveer 12 kruiwagens vullen. Met onze calculator kun je eenvoudig de benodigde hoeveelheid uitrekenen.

Heb je toch nog vragen of persoonlijk advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

Bigbags bezorgen wij met een autokraan vrachtauto, deze grote vrachtauto heeft veel ruimte nodig om te sturen. Een bigbag kan zo’n 3,5 meter naast de vrachtauto geplaatst worden. Kan de vrachtauto naast de schutting of heg parkeren? Dan kan de bigbag over de schutting of heg worden gehesen. Houd wel rekening met bomen en/of lantaarnpalen in de buurt. Twijfel je of onze autokraan vrachtauto’s op de gewenste plek kunnen lossen? Neem dan contact met ons op.

Big bags zand bieden het voordeel dat het makkelijker te plaatsen is bij jou thuis. Bij het storten van los zand is er veel ruimte nodig omdat de vrachtwagen de ruimte nodig heeft om het zand ergens te kunnen storten. Daarnaast zijn big bags makkelijk te verplaatsen, verlies je geen zand en behoudt je meer kwaliteit.

Wij hebben bij elk product zo goed als mogelijk de toepassingsmogelijkheden omschreven. Is het nog niet duidelijk welk soort je nodig hebt? Voor persoonlijk advies kun je natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen!

Zand bestellen bij Zandink

Welkom bij Zandink Zandservice, een slagvaardig familiebedrijf dat actief is in het verkopen en transporteren van vele soorten primaire en secundaire bouwstoffen. Wij zijn een jarenlange partner voor gebruikers uit zowel de publieke als private sector.
We staan voor de hoge kwaliteit van onze diensten en producten. Doordat wij een groot deel van de grondstoffen zelf winnen, bijvoorbeeld met onze eigen baggerschepen, kunnen wij de kwaliteit garanderen. We verzorgen regionaal vanuit meerdere locaties en loswallen de verkoop, opslag en het transport van onze producten.

Onze ervaren collega’s staan graag voor je klaar om je te helpen bij de keuze uit ons assortiment, neem dan ook gerust contact met ons op!

Afvalcontainer huren?

Heb je naast zand, grind of grond ook een container nodig? Onze partner Hartog Containers beschikt over containers van verschillende formaten voor iedere afvalsoort. Dit maakt dat je voor elke klus, klein of groot, bij hen terecht kunt voor een geschikte container. Bestel je vandaag een Hartog Container? Dan wordt deze morgen al bij jou bezorgd!