Skip to content

Speelzand Ede

Ben je van plan om binnenkort een zandbak te maken of heb je speelzand nodig voor een ander project in Ede? Bij Zandink Zandservice staan we voor je klaar! Wij bieden speelzand aan in jouw gewenste hoeveelheid. Het bestellen van speelzand gaat eenvoudig via onze webshop. De vermelde prijzen zijn inclusief btw en zijn ook inclusief de bezorgkosten bij jou thuis. Wil je het liever zelf ophalen, dan kan dat ook bij een van onze vestigingen. We helpen je graag om van jouw project een succes te maken.

Bezorgen we in jouw regio?

Speelzand - metselzand

Speelzand

Big bag(s)

Vanaf:

€ 40,00 / m³
metselzand - speelzand

Speelzand

Los gestort

Vanaf:

€ 40,00 / m³

Speelzand bestellen in Ede bij Zandservice

Heb je speelzand nodig in Ede? Bij Zandink Zandservice is dat eenvoudig te regelen! Volg een paar eenvoudige stappen om speelzand in de gewenste hoeveelheid te bestellen. Weet je niet precies hoeveel je nodig hebt? Gebruik dan onze handige calculator om het snel te berekenen. Goed om te weten: een kuub zand (1 m³) komt overeen met 12 volle kruiwagens.

Heb je morgen al speelzand nodig in Ede? Geen probleem! Als je vandaag vóór 12:00 uur bestelt, kunnen we het de volgende werkdag leveren, zowel los gestort als in big bags. Wil je het liever zelf ophalen? Je bent altijd welkom bij een van onze vestigingen om je eigen aanhangwagen te laden. Eén ding is zeker: met het speelzand van Zandink Zandservice wordt jouw project een groot succes!

Wat is speelzand?

Speelzand voldoet aan strenge normen en is zeer zuiver zand. Het bevat minimale bestanddelen die handen en kleding kunnen bevuilen. Bovendien heeft het een lichte kleverigheid, waardoor het de mogelijkheid biedt om vormen en bouwwerken mee te creëren. Het is kortom ideaal zand voor kinderen om mee te spelen.

Ben je op zoek naar andere zandsoorten voor jouw project? Naast speelzand beschikken wij over een groot assortiment aan zand, grind, grond en granulaat voor jouw klus. Hieronder een greep uit onze grondsoorten:

 • Ophoogzand: zand dat gebruikt wordt voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en straatwerk.
 • Drainzand: een grove, natuurlijke zandsoort die hoge waterdoorlatende eigenschappen heeft.
 • Tuinaarde: zwarte grond die wordt gebruikt als opvulgrond voor de tuin.

Wil je andere grondsoorten bestellen? Bekijk hier het volledige assortiment

De voordelen van Zandink Zandservice

Wil je speelzand kopen in Ede? Zandink Zandservice staat voor je klaar! Bij ons ben je verzekerd van hoge kwaliteit diensten en producten. Omdat wij een groot deel van onze grondstoffen zelf winnen, kunnen we de kwaliteit garanderen. Al jarenlang zijn wij actief in de verkoop en het transport van diverse bouwstoffen. Bovendien zijn alle prijzen van het speelzand all-in, wat betekent dat er geen extra kosten achteraf worden gerekend. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen door middel van de chatfunctie op deze website. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 033 246 57 10. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het vinden van de juiste zandsoort voor jouw werkzaamheden!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Zand bestellen